Συνεδριακό κέντρο

Στον δεύτερο όροφο του gaiasense HUB, σε μια αίθουσα 350 τετραγωνικών μέτρων, πλαισιωμένη από τζάμια για άπλετο φυσικό φως και με πανοραμική θέα στο λιμάνι του Πειραιά και την γύρω περιοχή, έχει δημιουργηθεί ένα σύγχρονο συνεδριακό κέντρο με δυνατότητα φιλοξενίας 150 συνέδρων, οπτικοακουστικά συστήματα τελευταίας τεχνολογίας και τους απαραίτητους υποστηρικτικούς χώρους. 

Μάλιστα, ένα από τα πιο εντυπωσιακά στοιχεία της αίθουσας, είναι ότι διαθέτει «ευέλικτες» διαστάσεις που μπορούν να αυξάνονται ή να μειώνονται ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες.

Το Συνεδριακό Κέντρο του gaiasense HUB είναι ένας άνετος και υψηλής αισθητικής χώρος πολλαπλών χρήσεων, με υποδομές για την πραγματοποίηση διαφορετικών εκδηλώσεων, όπως ημερίδες, εκθέσεις, παρουσιάσεις κ.ά., ενώ βρίσκεται σε απευθείας σύνδεση και «διάλογο» με τον ειδικά διαμορφωμένο υπαίθριο χώρο του κτηρίου. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συνεδριακό κέντρο βρίσκεται στη διάθεση εταιρειών, οργανισμών και λοιπών φορέων που μπορεί να επιθυμούν να εκμεταλλευτούν τα υψηλά τεχνικά χαρακτηριστικά του για εκδηλώσεις.

Τα πλεονεκτήματα

Μοναδικός συνεδριακός χώρος
αυτού του βεληνεκούς στον Πειραιά

Υψηλή αισθητική και οπτικοακουστικά
συστήματα τελευταίας τεχνολογίας

Εύκολη πρόσβαση με τον προαστιακό, το μετρό και τον ηλεκτρικό

Αίθουσα με ευέλικτες διαστάσεις και χωρητικότητα, ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες

Δυνατότητα διάθεσης και εξωτερικού χώρου

Ιδιωτικό πάρκινγκ πλησίον του κτηρίου

Σύγχρονος σχεδιασμός, απλές, καθαρές γραμμές και υπερσύγχρονη τεχνολογική υποδομή. Το Συνεδριακό Κέντρο του gaiasense HUB συνδυάζει ιδανικά τη λειτουργικότητα με την υψηλή αισθητική.